Video - copy

Voor het seizoen van 2024 zijn wij opzoek naar mensen die ons team komen versterken....!!! zowel voor de keuken als de bediening hebben wij vacatures open staan!

Check Facebook of neem even contact op via mail() of telefoon 0653763258

foto we are hiring

Voor pittige bedieningsmedewerkers is er bijna het gehele jaar door plek op Strandpaviljoen Paal 28. Ervaring is niet altijd belangrijk. Motivatie, inzet en een prettige persoonlijkheid des te meer.

Pittige medewerkers bediening (m/v)

De werkzaamheden:

  • Het bedienen van gasten in ons restaurant en op het terras (opnemen, serveren en afrekenen van de bestellingen en afruimen).
  • Verrichten van werkzaamheden ter voorbereiding van de bediening zoals het opdekken van tafels, indelen van reserveringen, bijvullen van de (dranken)voorraad en het klaarzetten van het terras.
  • Daarnaast zorg je er voor dat de werkruimte volgens de gestelde normen wordt schoongemaakt en achtergelaten.

Jouw Profiel:

  • Je bent gast- en servicegericht, flexibel, initiatiefrijk en je houdt van aanpakken.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en aandacht voor kwaliteit.
  • Je bent een doorzetter en collegiaal.
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Werktijden:
De werkzaamheden vinden zowel overdag als ’s avonds plaats. Van part-timers verwachten we dat je minstens 3 diensten per week kunt draaien. Voor vakantiekrachten verlangen we een minimale beschikbaarheid van 4 aaneengesloten weken.

Wij bieden:
Een leuke (bij)baan op één van de gezelligste en meestbezochte strandpaviljoens van Noord-Holland. Je werkt in een divers en gemotiveerd team in een altijd gezellige en dynamische werkomgeving met uitzicht op het mooiste strand van Nederland. Een salaris conform de Horeaca CAO, afgestemd op je kennis en ervaring.

Zie jij een baan als medewerker bediening op strandpaviljoen Paal 28? Mail dan snel je cv met motivatie via het sollicitatie formulier via onderstaande link.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Personeelszaken via emailadres .

Vertel iets over jezelf *
Heb je ervaring in de Horeca? *
Beschikbare periode *
Upload CV
Drag & Drop Files Here Browse Files
Versturen

Heb je een vraag? Neem contact met ons op

Volg ons via Facebook of Twitter